-->
18.05.2024

Μητσοτάκης στο TikTok για επιστολική ψήφο: Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις στην πλατφόρμα για να ψηφίσετε

Κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να κάνουν αίτηση στην πλατφόρμα για να ψηφίσουν επιστολικά απ’ όπου θέλουν, απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας, με βίντεο στο TikTok ότι η προθεσμία λήγει τη Μεγάλη Δευτέρα.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η επιστολική ψήφος δεν αφορά μόνον τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. «Η αλήθεια όμως είναι ότι αφορά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος θέλει να ψηφίσει χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία στο εκλογικό κέντρο, εξοικονομώντας και χρόνο αλλά και χρήματα», ανέφερε, λέγοντας μάλιστα.

Ειδικότερα, η επιστολική ψήφος αφορά τους ηλικιωμένους, τους συμπολίτες μας με αναπηρία, τα νέα παιδιά που δουλεύουν σεζόν, τους φοιτητές, τους μαθητές, που μπορεί να προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες. Αφορά ακόμη κι αυτούς που απλώς θέλουν να πάνε για μπάνιο στις 9 Ιουνίου.

«Κάθε φορά που συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία όποιο κόμμα κι αν στηρίζετε, στηρίζετε τελικά την ίδια τη Δημοκρατία. Η αποχή δεν είναι απάντηση. Τώρα έχετε έναν παραπάνω λόγο κι έναν πιο εύκολο τρόπο να συμμετέχετε στις εκλογές, τόνισε.Διαβάστε επίσης