-->
12.05.2021

Μόνο στο 15minutes.gr: Η Φώφη παίρνει το όπλο της – Τι μηνύματα στέλνει στους «δελφίνους» – Σημείο σύγκρουσης το μητρώο Μελών

Μήνυμα προς τους δελφίνους να βάλουν την παράταξη και τον κόσμο της πάνω από την προσωπική τους στρατηγική αποστέλλει η Φώφη Γεννηματά.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής, αναμένεται να παρουσιάσει τον οδικό χάρτη για την εκλογή αρχηγού στο κόμμα της, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 15minutes.gr τις οριστικές αποφάσεις για τον ακριβή χρόνο της εκλογής ηγεσίας θα τις λάβει η Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ αρχές Σεπτεμβρίου, με την εκλογή ηγεσίας να πραγματοποιείται εκτός απροόπτου το Νοέμβριο.

Σημείο σύγκρουσης, πάντως, της Φώφης με τους «δελφίνους», όπως ήδη έγραψε το 15minutes, είναι το Μητρώο Μελών, εάν αυτό θα είναι «ανοιχτό» ή «κλειστό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης θα θέσουν μετ΄επιτάσεως το θέμα, αλλά η Φώφη Γεννηματά θα επιδιώξει να στείλει το αποφύγει τη σχετική συζήτηση.Διαβάστε επίσης