-->
22.10.2021

Μόνο στο 15minutes.gr: Η Φώφη θυμίζει τη …ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. και πετά το γάντι στον Λοβέρδο!-«Κρυπτόμενο» χαρακτηρίζει τον Ν. Ανδρουλάκη!

Τελικά η ομιλία της Φώφης Γεννηματά σε συγκέντρωση στελεχών του Λεκανοπεδίου Αττικής  που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έβγαλε ειδήσεις.

Η Φώφη Γεννηματά αναδεικνύει ως βασικό της αντίπαλο τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον κατηγορεί ότι διέσπασε το ΠΑΣΟΚ (που τώρα θέλει να επαναφέρει στη θέση του ΚΙΝΑΛ) το 2012 όταν ίδρυσε την πολιτική κίνηση ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ., τη Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας!

«Εγώ δεν έφυγα ποτέ από το ΠΑΣΟΚ για να κάνω κόμμα», είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά, επικεντρώνοντας την επίθεσή της στον Ανδρέα Λοβέρδο,  τον οποίο εκτιμάται ότι  αφορούσε και μια άλλη, πιο βαριά ίσως κατηγορία. «Κάποιοι από αυτούς χρησιμοποιούν ατζέντα μακριά από τις αξίες και την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, φτάνοντας μέχρι και ακροδεξιές απόψεις που ακούγονται τελευταία», είπε για εσωκομματικούς της αντιπάλους, με τους παραβρισκόμενους να καταλαβαίνουν ότι «φωτογραφίζει» τον Ανδρέα Λοβέρδο!

Έμμεσο μήνυμα έστειλε ωστόσο και για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που αποφεύγει έως τώρα να αντιπαρατεθεί ευθέως με τους συνυποψηφίους του. «Δεν πρόκειται φυσικά να δοξαστεί κανένας κρυπτόμενος», διεμήνυσε για τον ευρωβουλευτή, αλλά σε πιο  ήπιους τόνους απότι με τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον οποίο θα προτιμούσε για αντίπαλό της στον Β΄ Γύρο της αναμέτρησης, εφόσον βεβαίως θα περάσει η ίδια.

Αναμένονται απαντήσεις στη Φώφη, κυρίως από τον Ανδρέα Λοβέρδο, με τη Χαριλάου Τρικούπη να παίρνει φωτιά ενόψει της εκλογής ηγεσίας.

Διαβάστε επίσης