-->
23.04.2021

Μόνο στο 15minutes.gr: Κίνημα βουλευτών να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα

Όλο και πληθαίνουν οι φωνές στις τάξεις των βουλευτών πως πρέπει να εμβολιαστούν για να επιστρέψει και η εύρυθμη λειτουργία του κοινοβουλίου.

Και αν η αφορμή είναι η λειτουργία της Βουλής ή και οι επισκέψεις στις εκλογικές τους περιφέρειες, η συζήτηση ξαναφούντωσε μετά τους εμβολιασμούς που κάνουν οι αυτοδιοικητικοί ακόμα και δήμαρχοι εκτός λίστας.

Πάντως μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί περίπου 80 βουλευτές. Άλλοι λόγω των υπουργικών τους καθηκόντων, ήταν στην λίστα των κυβερνητικών στελεχών του Δεκεμβρίου πριν ο πρωθυπουργός παγώσει τους εμβολισμούς, μετά το πάρτι των σέλφι και άλλοι επειδή είναι γιατροί και ήταν στην προτεραιοποίηση.

Ήδη αρκετοί βουλευτές από διαφορά κόμματα έχουν συζητήσει με τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα να ζητήσει κατά προτεραιότητα των εμβολισμό και των 300 βουλευτών ή τουλάχιστον όσων θέλουν, αφού η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου είναι εναντίον των εμβολίων.

Μάλιστα στην αρχή των εμβολισμών, τον περασμένο Δεκέμβριο, υπήρξαν και βουλευτές που είχαν ζητήσει δημοσίως να εμβολιαστούν από τους πρώτους και οι 300 όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Μπάμπης Αθανασίου.
Διαβάστε επίσης