-->
23.04.2021

Μόνο στο 15minutes.gr: Όλη η αλήθεια πίσω από την παραίτηση του Ταραντίλη – Πότε «κλείδωσε» η απόφαση 

Ο Χρήστος Ταραντίλης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος επεδίωξε να φέρει ένα νέο πολιτικό πολιτισμό. Τελικά περίπου δυο μήνες μετά, φαίνεται, πως δεν τα κατάφερε.

Η ανακοίνωση της παραίτησης του το μεσημέρι της Κυριακής έγραφε μια αλήθεια που κάποιοι ακόμα και τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν αφού στο βωμό της προσωπικής ανέλιξης θυσιάζουν ακόμα και τις ίδιες τις οικογένειες τους. Ο Χρήστος Ταραντίλης όμως όχι.  Η οικογένεια του και τα δυο κοριτσάκια του είναι πάνω από όλα.

Κάτι το οποίο επανέλαβε και στην ανάρτησή του στο facebook, μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Διαπιστώνοντας, δυστυχώς, ότι η αντιπολίτευση επιμένει να ερμηνεύει αυθαίρετα την ανακοίνωσή μου, επιχειρώντας να την…

Δημοσιεύτηκε από Χρήστος Ταραντίλης στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Το 2009 παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Νίκη

Το 1998 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό του στην Επιχειρησιακή Έρευνα στο London School of Economics (LSE)

Το 1994 δραστηριοποιήθηκε πολιτικά με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όπου διετέλεσε Υπεύθυνος του Μαθηματικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών καθώς και Υπεύθυνος Οργάνωσης Πάτρας
Η «κόντρα» στο Μαξίμου

Ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε και έχει ευθεία σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά αυτούς τους δυο μήνες στο Μέγαρο Μαξίμου είχε να αντιμετωπίσει ένα «μπλοκ» που δεν είδε… με καλό μάτι την τοποθέτηση του.

Πρόκειται για στελέχη που δεν προέρχονται από την κεντροδεξιά, τουναντίον και τα «χνώτα» τους δεν ταίριαζαν με το στιλ του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ.

Τα όσα ακούγονται περί διαφορετικών απόψεων στην υπόθεση Λιγνάδη και στα όσα είπε στο μπρίφινγκ της 15ης Φεβρουαρίου ο Χρήστος Ταραντίλης δεν μπορούν να σταθούν αφού μέχρι τότε η κυβέρνηση κρατούσε στάση αναμονής.

Πάντως ο Χρήστος Ταραντίλης αποδείχθηκε συνεπής αφού βρήκε καταφύγιο στην οικογένεια του.

Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 2.000 πολιτικά στελέχη της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα κατά τα τελευταία 4 χρόνια

ΥΓ. 1 Η απόφαση για αποχώρηση του Χρήστου Ταραντίλη είχε κλειδώσει εδώ και δέκα ημέρες. Ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει από τον καθηγητή Διοικητικής Επιστήμης και Λήψης Αποφάσεων να τα ξαναπούν αλλά τελικά το ποτάμι δεν γύρισε πίσω.

ΥΓ. 2 Ήδη συζητιούνται τα πρώτα ονόματα για την θέση του Χρήστου Ταραντίλη, αλλά για να ξέρετε ειδικά από το Μέγαρο Μαξίμου μόνο ένα πρόσωπο μπορεί να αναλάβει. Η Αριστοτελία Πελώνη που για την ώρα εκτελεί χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου.

Το 2017 ανέλαβε καθήκοντα Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τις νικηφόρες εκλογές του 2019

Νεαρός ροκάς συμμετείχε στη ροκ μπάντα με το όνομα «The Odd Mods».

Το 1992 πέρασε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου αποφοίτησε εκφωνώντας τον όρκο κατά την τελετή της ορκωμοσίας
Διαβάστε επίσης