-->
14.04.2024

Μόνο στο 15minutes.gr: Ποιοι και γιατί θέλουν τον Παύλο Χρηστίδη υποψήφιο  για την ηγεσία στη θέση της Φώφης

Μετά το πρώτο σοκ από την εξέλιξη της υγείας της Φώφης Γεννηματά στο μπλοκ των «γεννηματικών» ξεκίνησαν οι συζητήσεις και οι διεργασίες –που αναμένεται να κορυφωθούν  ίσως και σήμερα- για το εάν η τάση θα έχει υποψήφιο για την ηγεσία του κόμματος.

Η Φώφη Γεννηματά, άλλωστε, όχι απλώς δίνει μια σκληρή μάχη για την υγεία της, αλλά εμφανίζεται και αισιόδοξη ότι θα την κερδίσει, καθώς παραμένει πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έως την ανάδειξη του διαδόχου της τον προσεχή Δεκέμβριο, όσο και βουλευτής του κόμματος.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως πολλοί «γεννηματικοί» θέλουν για υποψήφιο τον Παύλο Χρηστίδη, εκτιμώντας πως παρά τις λίγες ημέρες που απομένουν έως την ανακήρυξη των υποψηφίων, διαθέτει όλες τις δυνατότητες και να συγκεντρώσει τις 5.000 υπογραφές, αλλά και να λάβει ένα υψηλό ποσοστό στις κάλπες.

‘Ένα ποσοστό που ακόμα και αν δεν τον φέρει στον δεύτερο γύρο, θα τον καταστήσει παράγοντα εξελίξεων και εσωκομματικό πόλο για το μέλλον.

Σκέψεις για να είναι υποψήφιος υπάρχουν και για τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, παρά το νεαρό της ηλικίας του, όμως αυτές δεν συγκεντρώνουν πλέον μεγάλο αριθμό υποστηρικτών.

Το ερώτημα είναι εάν θα ρισκάρει ο Παύλος Χρηστίδης να είναι υποψήφιος, καθώς πληροφορίες τον φέρουν να φλερτάρει και με τη στήριξη του Νίκου Ανδρουλάκη.Διαβάστε επίσης