-->
21.09.2023

Μόνο στο 15minutes.gr: Ποιον στοχοποιούν στη Χαριλάου Τρικούπη για τη «νοθεία» Παπανδρέου – «Ας πάει στον ΣΥΡΙΖΑ αυτός ο κύριος», λένε

Οργή για τον Γιώργο Παπανδρέου επικρατεί στο στρατόπεδο του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και σε άλλα στελέχη, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, τα οποία θεωρούν ότι ήρθε η ώρα «να ξεμπερδεύουν οριστικά» με τον πρώην πρωθυπουργό.
Στο στόχαστρο, όμως, τίθενται και στελέχη που θεωρείται ότι οδήγησαν τον Γιώργο Παπανδρέου στην κίνηση της αμφισβήτησης του αποτελέσματος των εκλογών, αν και τελικά μίλησε για «παρατυπίες», κάνοντας πίσω από την αρχική δήλωση που υπονοούσε «νοθεία».
Πρώτος στο στόχαστρο του περιβάλλοντος Ανδρουλάκη, ανεξαρτήτως των χαμηλών τόνων που κρατούνται δημοσίως, είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που θεωρείται ότι πρωταγωνίστησε στην «αποκάλυψη» περί «νοθείας» στην ψηφοφορία της πρώτης Κυριακής.
Ο άλλοτε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, θα πρέπει να θεωρείται «ξένο σώμα» στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ εφόσον κερδίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης θεωρείται βέβαιον ότι θα είναι εκτός ψηφοδελτίων στις επόμενες εκλογές.
«Ας τον πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, βαρίδι θα είναι και εκεί», είναι μερικές από τις  φράσεις που ακούγονται για τον άλλοτε γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.
Στο στόχαστρο τίθενται και άλλα στελέχη, όπως ο Γιώργος Ελενόπουλος και ο Δημήτρης Ρέππας, που συμφώνησαν με την κίνηση αυτή, αλλά και ο εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου στην Επιτροπή Πιστοποίησης, Σωτήρης Ζώτος. Ο τελευταίος, μάλιστα, με την ίδια ένταση, όπως και ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Αντιθέτως, καλές κουβέντες ακούγονται εκ νέου στη Χαριλάου Τρικούπη για τον Φίλιππο Σαχινίδη, για τον οποίο εκτιμούν -ή και γνωρίζουν;- πως συνέβαλε αποφασιστικά στο χαμήλωμα των τόνων και στην έκδοση της δεύτερης δήλωσης που έπαιρνε πίσω τα περί νοθείας και αναφερόταν σε «παρατυπίες»!Διαβάστε επίσης