-->
22.09.2023

Μόνο στο 15minutes.gr: Προβληματίζουν οι «παλιοί» τον Γιώργο Παπανδρέου (ονόματα) – Τι ψάχνει για το επιτελείο του – Από την Αχαΐα ξεκινά τις περιοδείες

Μακρά σύσκεψη είχε το βράδυ της Κυριακής το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, χωρίς ωστόσο να καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις για τα πρόσωπα του επιτελείου του.

Το βέβαιο είναι ότι μπροστά θα μπουν πρόσωπα που προέρχονται από το Κίνημα Αλλαγής, κυρίως γυναίκες και νέοι. Και αυτό καθώς ο πρώην πρωθυπουργός θα θελήσει  να καταδείξει πως με την υποψηφιότητά του σηματοδοτεί την ανανέωση.

Όλα δείχνουν πως στην επικοινωνία σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι Φίλιππος Σαχινίδης και Γιώργος Πεταλωτής, ενώ ο Μιχάλης Καρχιμάκης θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο οργανωτικό τομέα.

Σημαντικό δε ρόλο αναμένεται να παίξουν οι Τόνια Αντωνίου και η Κατερίνα Μπατζελή, κυρίως όμως από το παρασκήνιο ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, που από «άνθρωπος της Φώφης» πέρασε μετά την αποχώρησή της από τον Ανδρέα Λοβέρδο, για να καταλήξει στον Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη είναι πως  την προεκλογική εκστρατεία για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος θα την ξεκινήσει από την Αχαΐα και συγκεκριμένα από την Πάτρα, περιοχή που σηματοδοτεί την οικογένεια Παπανδρέου ιστορικά.

Αποφασίστηκε, μάλιστα, να γίνει μεγάλη κινητοποίηση και για αυτό δεν ορίστηκε και η ακριβής ημερομηνία-μένει δε να δούμε αν ο σχεδιασμός αυτός είναι οριστικός ή δεν μας εκπλήξει και πάλι ο Γιώργος, όπως κάποιες φορές  κάνει!Διαβάστε επίσης