-->
17.04.2024

Σε «λευκή απεργία» βουλευτές και νεαρά στελέχη που στηρίζουν τη Φώφη – Στόχος η ενεργοποίησή τους

Το κλίμα ηττοπάθειας που αρχίζει να σχηματίζεται στο στρατόπεδο της Φώφης Γεννηματά ενόψει της εκλογής ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής στο τέλος του έτους, αποτυπώνεται και στη «λευκή απεργία» που κάνουν βουλευτές και νεαρά –πλην ανερχόμενα στελέχη- που τη στηρίζουν!

Οι πληροφορίες του 15minutes επιμένουν πως στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι βουλευτές που φέρονται να στηρίζουν τη Φώφη Γεννηματά δεν στάθηκαν ένθερμα στο πλευρό της, στα θέματα που συζητήθηκαν.

Το ίδιο συμβαίνει και σε επίπεδο κόμματος, με κορυφαία νεαρά στελέχη που ναι μεν τη στηρίζουν, αλλά δεν σκίζουν και τα …ρούχα τους.

Ο λόγος για τον εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη, την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Ζέφη Δημαδάμα, τον εκπρόσωπο Επικοινωνίας Παναγιώτη Βλάχο και άλλους.

Προφανώς τα στελέχη αυτά βλέπουν πως το κλίμα που δημιουργείται ενόψει της εσωκομματικής αναμέτρησης δεν ευνοεί –τουλάχιστον την παρούσα στιγμή- την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και για το λόγο αυτό κρατούν αποστάσεις, ώστε να έχουν πολιτικό μέλλον και με τυχόν νέο αρχηγό.

Στόχος της Φώφης Γεννηματά και των στενών συνεργατών της, όπως ο Κώστας Γείτονας και ο Μανόλης Όθωνας, είναι να ενεργοποιηθούν γρήγορα και να μπουν στη μάχη της εκλογής ηγεσίας  όσοι βουλευτές τη στηρίζουν, αλλά και στελέχη που -όπως ο Παύλος Χρηστίδης- έχουν μεγάλη απήχηση και επιρροή στη βάση του κόμματος.

Δεν έχουν όμως και πολλές ψευδαισθήσεις πως ο βαθμός κινητοποίησής τους θα είναι σε άμεση συνάρτηση με την παράσταση νίκης που θα δημιουργηθεί στη Χαριλάου Τρικούπη για τους υποψηφίους που διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος!Διαβάστε επίσης