-->
08.08.2022

Μόνο στο 15minutes.gr: Στα κάγκελα οι «γαλάζιοι» βουλευτές με κυβερνητικά στελέχη – Δεν σηκώνουν τηλέφωνα!

Αλαζονικές συμπεριφορές για κυβερνητικά στελέχη κατήγγειλαν γαλάζιοι βουλευτές στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα είναι στα κάγκελα με τον γενικό γραμματέα πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υγείας και υπεύθυνο για τον εμβολιασμό Μάριο Θεμιστοκλέους, τον λεγόμενο και «Mr εμβόλιο», αλλά και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Μπαγινέτα.

Όπως υποστήριξε ο Θανάσης Δαβάκης (Λακωνία) και ο Κώστας Κοντογεώργος (Ευρυτανία ) ο Μάριος Θεμιστοκλέους δεν σηκώνει καν τα τηλέφωνα για να ενημερώσει για τα εμβολιαστικά κέντρα!

Οι καταγγελίες αυτές στάθηκαν αφορμή να μπουν και άλλοι βουλευτές στο «παιχνίδι» και να σηκώσουν τους τόνους με αποτέλεσμα να μπει στην μέση ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Αυτός όμως που ήταν καταπέλτης ήταν ο Γιώργος Καρασμάνης. Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υποστήριξε και αυτός ότι ο Κώστας Μπαγινέτας δεν σηκώνει το τηλέφωνο, όσες φορές και να έχει τηλεφωνήσει στο γραφείο του!

Πάντως για καθυστερήσεις στο Αγροτικής Ανάπτυξης έκανε λόγο και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος (Λάρισας με αφορμή τις πλημμύρες στις περιοχές της Θεσσαλίας.


Διαβάστε επίσης