-->
22.01.2022

Μόνο στο 15minutes.gr: Τι ετοιμάζουν οι «53» στον ΣΥΡΙΖΑ – Ποια είναι η «Ομπρέλα» μετά τη… ΡΕΝΕ

Αναζωπυρώνεται το επόμενο διάστημα η εσωστρέφεια στην Κουμουνδούρου, παρά το ενδεχόμενο να προκηρύξει πρόωρες κάλπες ο πρωθυπουργός αρχές καλοκαιριού, αρχές φθινοπώρου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του 15minutes.gr, μετά την εμφάνιση της Κίνησης … «ΡΕΝΕ», από τον πρώην Γραμματέα Πάνο Ρήγα, τον πρώην υπουργό Αντώνη Κοτσακά και το οργανωτικό στέλεχος Νίκο Σκορίνη, οι οποίοι αποχώρησαν από την τάση των «προεδρικών» κατόπιν σύγκρουσης με τον Νίκο Παππά, παρέμβαση ετοιμάζει η Κίνηση των «53».

Η ομάδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου αναμένεται να καταθέσει κείμενο-πλατφόρμα, ενόψει και των εκλογών νέων Νομαρχιακών Επιτροπών, πιθανόν και ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, εφόσον το επιτρέψει η πανδημία.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr, μέλος της στενής ομάδας στελεχών που συγγράφει το σχέδιο του κειμένου των «53», είναι και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Η ομάδα των «53», άλλωστε, συνεργάζεται με κάποια εκ των κορυφαίων στελεχών της Κουμουνδούρου, με τα οποία θα συμπορευτεί και στο Συνέδριο, προκειμένου να κερδίσει-εάν φυσικά το κατορθώσει- την πλειοψηφία του κόμματος.

Μεταξύ των στελεχών αυτών είναι ο Νίκος Βούτσης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Δημήτρης Βίτσας και άλλα στελέχη του ενδιάμεσου χώρου.

Το μέτωπο αυτό που δημιουργείται στην Κουμουνδούρου, ονομάζεται «Ομπρέλα»-έναν όρο που θα τον ακούτε όλο και συχνότερα από τώρα και στο εξής…Διαβάστε επίσης