-->
13.06.2024

Μόνο στο 15minutes.gr: Το μότο του Λοβέρδου – «Με άλλο αρχηγό το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές»- Πότε θα ζητήσει επίσπευση της εκλογής ηγεσίας

Οργώνουν την Ελλάδα ο Ανδρέας Λοβέρδος και το επιτελείο του, συγκροτώντας ομάδες για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, μάλιστα, σκοπεύει να θέσει θέμα επίσπευσης των διαδικασιών για την εκλογή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, με καθολική ψηφοφορία μελών και φίλων, που θα μπορεί να εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Η δημόσια κατάθεση του αιτήματός του για επίσπευση των διαδικασιών θα εξαρτηθεί από την πορεία των κρουσμάτων, με μια πρώτη εκτίμηση πάντως να είναι ότι μπορεί να τεθεί ακόμα και πριν το Πάσχα, μέσα στον Απρίλιο, ώστε οι κάλπες να στηθούν ακόμα και στις αρχές του καλοκαιριού.

«Το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάει στις εκλογές με άλλη ηγεσία, με τη Φώφη δεν έχει τύχη», είναι το …μότο του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ δεν διστάζει να υπόσχεται πως με αυτόν επικεφαλής το κόμμα θα διεκδικήσει ακόμα και διπλασιασμό των ποσοστών του.

Για το σκοπό αυτό, μάλιστα, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών, ενώ μετά τα πρώτα στελέχη του Ποταμιού που τον στήριξαν με συλλογή υπογραφών, θα ακολουθήσουν και άλλες δηλώσεις στήριξης…Διαβάστε επίσης