Search
Close this search box.
Search

Μουντιάλ Συλλόγων: Στους «8» η Τσέλσι μετά από δίωρη διακοπή, 4-1 τη Μπενφίκα

Πριν 4 ώρες

Σε έναν αγώνα με δίωρη διακοπή, η Τσέλσι διέλυσε την Μπενφίκα με 4-1 και προκρίθηκε στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων εκεί οπού θα αντιμετωπίσει την Παλμέιρας η οποία νωρίτερα απέκλεισε με 1-0 την Μποταφόγκο.

Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δημιούργησαν ευκαιρίες για να προηγηθούν, όμως οι Τρουμπίν και Αντόνιο Σίλβα δεν τους το επέτρεψαν. Τελικά η υπεροχή των Άγγλων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 65ο λεπτό με τον Τζέιμς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με φοβερή εκτέλεση φάουλ.


Λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄ ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι, καθώς υπήρχε πρόβλεψη για καταιγίδα. Οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο μετά από σχεδόν 2 ώρες για να συνεχίζουν από το 86ο λεπτό.


Η Μπενφίκα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 93΄ με τον Ντι Μαρία να κάνει το 1-1 από την άσπρη βούλα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.


Εκεί η Τσέλσι έδειξε αποφασισμένη να τελείωσε το ματς και το έκανε με τρία γκολ με τον Ενκουκού να κάνει την αρχή στο 108′, τον Νέτο να τον ακολουθεί στο 114′ και τον Χολ να δίνει την χαριστική στην Μπενφίκα στο 117′ γράφοντας το τελικό 1-4.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.