-->
14.06.2024

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου» – Θέλει να μείνει στο Κορυδαλλό

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αιτείται να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού, επικαλούμενος ένα υποτιθέμενο «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του.

«Κάποιοι με θέλουν νεκρό» ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με το Star. Στο αίτημά του για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού αναφέρει πως πληροφορήθηκε ότι υπάρχει, όπως λέει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του.

«Στις 19/1/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ’ Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύθηκαν ότι ο Φ.Ε., επίσης κρατούμενος της ΣΤ’ Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει “συμβόλαιο θανάτου” εις βάρος μου».

Σήμερα 11/6/2022 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προορίζεται να μπει, ως κατάδικος πια, στο κελί του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει ωστόσο στον Κορυδαλλό, υποστηρίζοντας ότι έχει σοβαρούς λόγους να φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα.

«Η μεταγωγή μου σε έτερο Κατάστημα Κράτησης επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα τη θέση μου σε διακινδύνευση με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας, αλλά και της ίδιας μου της ζωής».

Ο δολοφόνος της Καρολάιν αποκαλεί τον εαυτό του «υπόδειγμα κρατουμένου» και επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι με προσωπική του συμβολή έχουν λήξει επικίνδυνα επεισόδια μεταξύ κρατουμένων. Στο αίτημά του, από την άλλη, δεν αναφέρει ότι τιμωρήθηκε γιατί τον έπιασαν με κινητό μέσα στο κελί του.Διαβάστε επίσης