-->
01.10.2022

Μπίγαλης, Δάκης και Μαντώ: Αρνήθηκαν να εμφανιστούν στην εκπομπή του Παπαδόπουλου αν δεν πληρωθούν

Ένα ξέφρενο πάρτι με μουσικές και τραγούδια περασμένων δεκαετιών και κεντρικούς καλεσμένους τον Πασχάλη και την Ελπίδα παρακολουθήσαμε το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Πίσω, όμως, από το λαμπερό πάρτι, δημιουργήθηκε παρασκήνιο, καθώς, σύμφωνα με το Happy Day, η Μαντώ, ο Δάκης και ο Κώστας Μπίγαλης αρνήθηκαν να εμφανιστούν. Ο λόγος; Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η παραγωγή της εκπομπής αρνήθηκε να πληρώσει την αμοιβή που απαιτεί το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών για κάθε live εμφάνιση.

Ο Κώστας Μπίγαλης, μάλιστα, δήλωσε στο Happy Day: “Δεν ήταν μόνο η εκπομπή του Παπαδόπουλου, ήταν και από άλλες εκπομπές.

Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα, γιατί αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει στοιχειώδης αμοιβή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά και να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου», ενώ η Μαντώ, με τη σειρά της, τόνισε:

«Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές, κάτι το οποίο έχουμε προσυπογράψει οι περισσότεροι τραγουδιστές.

Απαιτούμε την αμοιβή, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εργαστούμε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, διότι όχι έχω πει και σε άλλες εκπομπές. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι».

Και ο Δάκης, όμως, επεσήμανε πως όταν πάει σε μία εκπομπή που διαρκεί 9 ώρες, πρέπει να πληρωθεί.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο Happy Day στο παρακάτω βίντεο:

 

 Διαβάστε επίσης