-->
24.06.2024

Μπουρούσης: Στην Κίνα οι συμπαίκτες μου έτρωγαν κροκόδειλους και σκύλους κι εγώ πήγαινα και έπαιρνα πίτσα

Ο Γιάννης Μπουρούσης διεθνής μπασκετμπολίστας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την καριέρα του, την οικογένειά του, αλλά και τον πεθερό του, τον Μάκη Ψωμιάδη.

«Έφαγα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου για να παίξω μπάσκετ, εμένα μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Δεν πήγαινα στο μπάσκετ και ο πατέρας μου νόμιζε ότι είχα μπλέξει. Έφαγα πολύ ξύλο κι έτσι ξεκίνησα το μπάσκετ. Έπαιζα δέκα χρόνια μπάσκετ στο εξωτερικό. Στην Κίνα πέρασα δύσκολα με το φαγητό και τους ανθρώπους. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου να τρώνε κροκόδειλους και σκύλους κι έφευγα και πήγαινα και έπαιρνα πίτσα εγώ.

Η σχέση μου με την εθνική Ελλάδος είναι σχέση αγάπης. Αν μου κάνουν πρόταση να ξαναπαίξω, θα δεχτώ. Δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Υπήρξαν οπαδοί του Παναθηναϊκού που δεν με ήθελαν. Ήμουν πολύ τυχερός όταν ο Κρστιτς μου πέταξε την καρέκλα. Θα μπορούσε να μου είχε συμβεί κάτι πολύ κακό. Θεωρώ ότι είμαι δύσκολος χαρακτήρας και δεν είμαι ακόμα έτοιμος να γίνω προπονητής. Θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τουρισμό και την εστίαση.

Ζω σε ένα σπίτι με εφτά γυναίκες. Γυναίκα, τρεις κόρες, μάνα, πεθερά και μια κοπέλα… Η σχέση μου με τον πεθερό μου ήταν άριστη, άριστη όσο δεν φαντάζεσαι. Δεν τον έζησα πάρα πολύ, αλλά όσο τον έζησα, τον έζησα καλά κα τον έχω στο μυαλό μου έτσι όπως θέλω. Είμαι ΑΕΚ, αλλά ποτέ δεν ήμουν φανατικός οπαδός», είπε ο Γιάννης Μπουρούσης.Διαβάστε επίσης