-->
07.02.2023

Ναταλία Γερμανού: Κατέρρευσε ο οργανισμός μου (Βίντεο)

Μετά από μια ημέρα απουσίας, η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στη συχνότητα του Alpha. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο (21/1) κράτησε εκτός αέρα την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Η παρουσιάστρια ήταν καλά την Κυριακή, έδωσε το «παρών» στην εκπομπή και στην έναρξη έστειλε το δικό της μήνυμα για την απουσία της.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη χθεσινή μου απουσία, αλλά και από κάποιους άλλους τηλεθεατές από τη σημερινή μου παρουσία. Μπορεί να μην θέλουν όλοι να μας βλέπουν, να πουν δεν καθόσουν μαρή σπίτι σου; Το λέω, ωστόσο, σε αυτούς που τους λείψαμε εχθές. Τι να κάνει κι ο οργανισμός, κατέρρευσε», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα χιλιάδες μηνύματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ, ειλικρινά με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ και το κανάλι φυσικά, γιατί έδειξε αυτό το γλυκό ανθρώπινο πρόσωπο που έχουμε ανάγκη στον χώρο που δουλεύουμε», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, ανέφερε πως: «Η υγεία είναι το βασικό αγαθό. Όταν έχεις ζητήματα, είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν εργοδότη να πει «πάρε τον χρόνο σου, εμείς είμαστε εδώ». Οπότε, Alpha, ευχαριστώ».
Διαβάστε επίσης