-->
25.09.2023

ΝΔ για τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες: Χυδαιότητα και ακραίος λαϊκισμός 

Για χυδαιότητα και ακραίο λαϊκισμό κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα δάνεια βουλευτών και υπουργών στις τράπεζες επισημαίνοντας πως «όταν μιλάμε για τοξικό κλίμα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό ακριβώς εννοούμε».

Ούτε παράνομο είναι, ούτε μεμπτό

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Αδυνατώντας να αντιπαρατεθεί πολιτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πορεύεται στον γνώριμό του δρόμο της χυδαιότητας. Βουλευτές της ΝΔ και κυβερνητικά στελέχη πράγματι έχουν δάνεια από τράπεζες, τα οποία δηλώνουν στο «Πόθεν Έσχες». Όπως ακριβώς δάνεια από τράπεζες έχουν και αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί Έλληνες. Ούτε μεμπτό είναι, ούτε παράνομο.

Τοξικό κλίμα

»Το γεγονός ότι το αναγάγει σε αντιπολιτευτικό θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ, συνδέοντάς το μάλιστα με ένα συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει όντως κοινωνική διάσταση, είναι άλλη μια απόδειξη του ακραίου λαϊκισμού του. Όταν μιλάμε για τοξικό κλίμα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό ακριβώς εννοούμε».

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε με αφορμή τη δημοσίευση των πόθεν έσχες χτες από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.Διαβάστε επίσης