-->
18.05.2024

Νέα επίθεση σε ανήλικους σε Γυμνάσιο στα Πεύκα Θεσσαλονίκης

Νέα υπόθεση επίθεσης σε ανήλικους, από μαθητές που φοιτούν στο ίδιο Γυμνάσιο ήρθε στο φως, λίγες ώρες μετά τα μέτρα, που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τον σχολικό εκφοβισμό. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, πέντε ανήλικοι μαθητές συνελήφθησαν στα Πεύκα Θεσσαλονίκης για επίθεση σε άλλους ανήλικους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) περίπου στις 12μμ, στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκων τρεις μαθητές της Α’ γυμνασίου δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο αριθμό συμμαθητών τους, που φοιτούν στη Β΄ τάξη, στο ίδιο σχολείο.

Πέντε από τους δράστες, εκ των οποίων οι 4 είναι 13 ετών και ένας 14 ετών, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι προσέγγισαν τους μαθητές, τους περικύκλωσαν και ξεκίνησαν να τους χτυπούν με τα χέρια και τα πόδια τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά.

Αφορμή για το περιστατικό ήταν η διαφωνία που είχαν κατά τη διάρκεια ομαδικού αθλητικού παιχνιδιού στην αυλή του σχολείου. Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφέθηκαν ελεύθεροι με ένταλμα εισαγγελέα.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων ατόμων που τυχόν συμμετείχαν στην επίθεση.Διαβάστε επίσης