-->
25.06.2021

Νέα τρέλα στην Κίνα: Οι «αγύμναστοι» της καραντίνας αγοράζουν μαζικά στολές με ψεύτικα μπράτσα απ’ το ίντερνετ

Μια νέα τρέλα κάνει την εμφάνισή της στην Κίνα, όπου οι «αγύμναστοι» της καραντίνας αγοράζουν σωρηδόν από το ίντερνετ εφαρμοστές στολές με…μούσκουλα.

Φυσικά, τέτοιου είδους στολές δεν αποτελούν καινοτομία, αφού κάτι παρόμοιο μπορεί να βρει κανείς και στα αποκριάτικα μαγαζιά.

στολές

Ωστόσο, οι στολές αυτές ξεχωρίζουν διότι, σε αντίθεση με τις στολές του…σωρού, που είναι συνήθως κατασκευασμένες από πολυεστέρα, οι συγκεκριμένες φτιάχνονται από 100% ιατρική σιλικόνη, γεγονός που εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή στο σώμα του εκάστοτε αγοραστή.

στολές

Οι στολές διατίθενται σε τρεις εκδοχές: ολόσωμες, μόνο για το πάνω ή μόνο για το κάτω μέρος του σώματος, αναλόγως του τι θέλει να «τονίσει» ο καθένας.

Κάποιες άλλες εκδοχές της στολής καλύπτουν μόνο το θώρακα ΄όσων της φοράνε, με αποτέλεσμα να προτιμώνται κυρίως από όσους συνεχίζουν την άρση βαρών και στην καραντίνα, μην ανησυχώντας για την εικόνα των δικέφαλών τους.

Έτσι, οι φανς του fitness που νιώθουν πως έχασαν υπερβολικά πολλές προπονήσεις εξαιτίας των κλειστών γυμναστηρίων, μπορούν τώρα να δείξουν πιο γυμνασμένοι από ποτέ, διαθέτοντας περίπου 100-250 δολάρια για την αγορά μιας τέτοιας στολής.

στολές

Οι περισσότερες από τις στολές πωλούνται μέσω του διαδικτυακού καταστήματος «Smitizen» και της κινεζικής σελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου «Taobao», ωστόσο η αγορά αυτή γνωρίζει προσφάτως δημοτικότητα και εκτός της Κίνας, με στολές σαν και αυτές να ξεπροβάλουν σε διεθνείς ιστοσελίδες όπως το eBay και το Aliexpress.

Ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει τις στολές «πανάκριβες», ωστόσο για άλλους αποτελούν «επένδυση», καθώς τα έξοδα για μια συνδρομή σε γυμναστήριο, αθλητικό εξοπλισμό και συμπληρώματα διατροφής είναι, όπως λένε, αν τα βάλεις στο ζύγι περισσότερα.

ΠΗΓΗ: New York Post 


Διαβάστε επίσης