-->
15.04.2024

Νίκαια: Σκότωσε τον γαμπρό του για να εκδικηθεί την κόρη του – Το αποκαλυπτικό σημείωμα του δράστη

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Νίκαια, όπου ένας 64χρονος σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τα αίτια του εγκλήματος επικεντρώνονται γύρω από τα ευρήματα στο αυτοκίνητο του δράστη και κυρίως στο σημείωμα, το οποίο ρίχνει «φως» στα κίνητρα της δολοφονίας.

Τι έγραφε το σημείωμα

«Σας γράφω όλους στα α… μου. Ό,τι έχω μέσα στο αυτοκίνητο, τα αφήνω στον γαμπρό μου (σ.σ. τον άντρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα», γράφει το σημείωμα, δείχνοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 64χρονος.

Βασικό κίνητρο ήταν η εκδίκηση που ήθελε να πάρει από την κόρη του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του με την μητέρα της. Μάλιστα ο δράστης δεν δίστασε να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις της οικογένειας της κόρης του για μέρες πριν τελικά πατήσει τη σκανδάλη και αφαιρέσει τη ζωή του συζύγου της κόρης του την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Ήθελε, όπως εκείνη «του είχε πάρει τη γυναίκα του» έτσι κι εκείνος να της πάρει τον σύζυγο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης αποδείξεις από μαγαζιά φαστ φούντ και βενζινάδικα της Αττικής, τα οποία δείχνουν σε ποιες περιοχές είχε κινηθεί πριν το άγριο φονικό.Διαβάστε επίσης