-->
19.04.2024

Νίκος Βέρτης: Σε καταφύγιο στο Ισραήλ την ώρα των βομβαρδισμών

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησαν ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του στο Τελ Αβίβ. Ο γνωστός τραγουδιστής και οι μουσικοί του βρέθηκαν εκεί για προγραμματισμένες συναυλίες.

Την Τρίτη έφτασαν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ οι μουσικοί του Νίκου Βέρτη και απαθανάτισαν στιγμιότυπα από την στιγμή της άφιξής τους με την ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο να είναι τρομακτική.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό επικοινώνησε με τη συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, Έλενα Παπαπαναγιώτου, η οποία περιέγραψε την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσαν το απόγευμα της Τρίτης.

“Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Φτάσαμε χθες και τώρα είναι όλα καλά. Όλη αυτή η κατάσταση μας βρήκε στο αεροδρόμιο με τις σειρήνες να ηχούν. Πανικοβληθήκαμε, πρώτη φορά μας συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο και κάτσαμε δύο ώρες περίπου. Όταν ήταν όλα εντάξει βγήκαμε και μας μετέφεραν με λεωφορείο στο ξενοδοχείο. Μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν γνώριζαν εάν θα υπάρχει συνέχεια ή όχι. Δυστυχώς υπήρξε συνέχεια”, είπε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

“Μετά τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο ‘μπαμ μπαμ’, μετά από τρία λεπτά άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο στο ξενοδοχείο. Αυτό κράτησε περίπου μία ώρα. Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως έχουμε επικοινωνία. Είναι καλά. Πήγε και εκείνος σε καταφύγιο. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται… Δεν ακυρώνονται απλά θα αλλάξουν οι ημερομηνίες. Είμαστε καλά μας προσέχουν. Είναι σε επαφή η παραγωγή με την κυβέρνηση για να δούμε εάν θα επιστρέψουμε σήμερα πίσω. Περιμένουμε”, πρόσθεσε.Διαβάστε επίσης