-->
20.01.2022

Απάντηση Nτόρας Μπακογιάννη σε Α. Σαμαρά: Όποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την πολιτική ταυτότητα του κόμματος έδωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά».

Η πρώην υπουργός αρχικά τόνισε ότι δεν θέλησε να αναφερθεί στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, ειδικά την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία, η οποία είναι κατά την ίδια η απάντηση σε πολλές από τις αιτιάσεις του κ. Σαμαρά.

«Η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε δεξιά ούτε αριστερά»

Αναφορικά με τη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως η παράταξη «Δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά». «Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον εαυτό της».

Δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό μέσα στη ΝΔ

Για το αν υπάρχουν εσωτερικά θέματα στη Νέα Δημοκρατία και για το αν μπορεί κάποιος τη δεδομένη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η κυρία Μπακογιάννη απάντησε: «Δε νομίζω».

Ωστόσο σημείωσε: «Έχω ζήσει τη ΝΔ με εσωκομματικά θέματα, δόξα τω θεώ δεν μας έλειψαν, είχαμε πάντοτε εσωκομματικά θέματα, είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί η ΝΔ είναι ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα. Αυτήν τη στιγμή είναι η φάση που περνάμε τα λιγότερα ή σχεδόν καθόλου εσωκομματικά».Διαβάστε επίσης