Επίσημη θέση για το θέμα που «καίει» το ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες και αφορά την κάθαραση, πήρε ο επίσημος Ολυμπιακός, δια του αντιπροέδρου του, Σάββα Θεοδωρίδη. Ο κ. Θεοδωρίδης επανέλαβε ότι θέση των «ερυθρόλευκων» είναι να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα σε θεσμικό πλαίσιο, αλλά σημειώνει πως «αν η λύση για την εξυγίανση είναι το Grexit, τότε χίλιες φορές Grexit».
Παράλληλα, τονίζει ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να αναλάβουν το σχετικό κόστος και εκφράζει την πίστη ότι ακόμα και έτσι, εκείνοι θα είναι πρωταθλητές.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Η πάγια θέση του Ολυμπιακού είναι ότι η αντιμετώπιση των όποιων παθογενειών του Ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να γίνει θεσμικά, στο πλαίσιο του σεβασμού των διεθνών κανόνων του ποδοσφαίρου, ώστε να μη θιγεί η διεθνής του θέση.