-->
24.09.2023

Ο ανασχηματισμός και… οι 3 Χάριτες του Μητσοτάκη 

Τελικά κάθε φορά η Αμερική φέρνει και αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Μετά την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Ουάσιγκτον και την συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, θα πρέπει να πάρει μια απόφαση. Αν θα κάνει ανασχηματισμό.
Με το που επιστρέψει στην Αθήνα πάνω στο γραφείο του θα βρει ένα φάκελο με τις εισηγήσεις που υπάρχουν για τις όποιες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.
Οι λάλαγες δεν θα είναι μεγάλης έκτασης αλλά «θα κάνουν θόρυβο» αν πάρει την απόφαση.
Υποψηφιότητες
Μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο που θα κατέβει στο Νότιο Τομέα και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Δυτικό Τομέα της Β Αθήνας, σειρά παίρνουν τρεις υπουργοί της κυβέρνησης. Για την ακρίβεια τρεις υφυπουργοί.
Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην Ανατολική Αττική, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου στην Α Πειραιά και  η Μαρία Συρεγγέλα, επίσης υφυπουργός Εργασίας, στο Δυτικό Τομέα.
Να σημειωθεί πως η Σοφία Ζαχαράκη, η Δόμνα Μιχαηλίδου και η Μαρία Συρεγγέλα θα δώσουν την μάχη του σταυρού για πρώτη φορά.
Όσο για την κίνηση αυτή, είναι στοχευμένη, αφού πρόκειται για γυναικείες υποψηφιότητες με το Μέγαρο Μαξίμου από την πρώτη στιγμή να δείχνει ενδιαφέρον για τους νέους και δη για τις γυναίκες.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης