-->
21.03.2023

Ο ανασχηματισμός, ο Καμπουράκης και ο Λιβάνιος 

Για να ξέρετε, παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα κάνει ανασχηματισμό το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε και η επιλογή Γεωργαντά για το Αγροτικής Ανάπτυξης αυτό δείχνει. Θα μπορούσε όχι μόνο να χρησιμοποιήσει βουλευτή του, για διάδοχο του Σπήλιου Λιβανού αλλά είχε και αφορμή για να κάνει και μια, δυο διορθωτικές κινήσεις.

Παραταύτα μετακίνησε μέλος της κυβέρνησης σε άλλη θέση και άφησε με την όρεξη μέλη της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας. Άλλωστε, εάν έβαζε έναν βουλευτή στο σχήμα περισσότερα προβλήματα θα δημιουργούσε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αφού θα υπήρχε γκρίνια από αυτός που δεν θα είχαν επιλεγεί για υπουργοποίηση.

Κινητικότητα

Μεγάλη κινητικότητα δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Θόδωρος Λιβάνιος. Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης περιοδεύει σε περιοχές της Δυτικής Αττικής ενώ και κρυφές μετρήσεις τον δείχνουν εκλόγιμο.

Φαίνεται πως θα έχουμε νέα υποψηφιότητα στην περιφέρεια Δυτικής Αττικής, αν το Μαξίμου δώσει έγκριση.

Καμπουράκης

Την ίδια ώρα, η στήλη μαθαίνει πως το όνομα του Δημήτρη Καμπουρακη συζητιέται ξανά για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στα Χανιά. Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είχε φτάσει κοντά στο να κατέβει και το 2019 αλλά τελικά είχε αποφασίσει να μείνει στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Πάντως  μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του θα υπηρετήσει την στρατηγική της διεύρυνσης αφού προέρχεται από τον χώρο του κέντρου.

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης