-->
24.06.2024

Ο ανασχηματισμός «τρώει» τους υφυπουργούς – Ποιοι μπαίνουν, ποιοι είναι στην «γκρίζα» ζώνη  

Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα «βαριά» ονόματα και στους υπουργούς που θα μετακινηθούν ή θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό που ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά οι αλλαγές θα συμπαρασύρουν και πολλούς υφυπουργούς.

Αυτή την φορά μάλιστα ο Πρωθυπουργός αναμένεται να χρησιμοποιήσει περισσότερους βουλευτές αντί εξωκοινοβουλευτικών ή να αναβαθμίσει Γενικούς Γραμματείς.

Από την γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα για αξιοποίηση ακούγονται εκτός των άλλων η Έλενα Ράπτη από την Α’ Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Καιρίδης από το Βόρειο Τομέα, ο Θάνος Πλεύρης από την Α’ Αθηνών, ο Σίμος Κεδίκογλου από την Εύβοια, ο Χρήστος Κέλλας από την Λάρισα, ο Μάξιμος Σενετάκης από το Ηράκλειο, ο Τάσος Χατζηβασιλείου από τις Σέρρες, ο Διονύσης Σταμενίτης από την Πέλλα, ο Σταύρος Κελέτσης από τον Έβρο, ο Ανδρέας Κατσανιώτης και η Χριστίνα Αλεξόπουλου από την Αχαΐα.

Την αντίθετη διαδρομή θα ακολουθήσουν όμως κάποιοι άλλοι, με τις θέσεις για παράδειγμα, του Αλκιβιάδη Στεφανή, της Φωτεινής Αραμπατζή, του Γιάννη Τσακίρη, του Γιώργου Ζαββού  κ.α. να είναι στην «γκρίζα ζώνη», όπως σημειώνουν κάποιοι.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης