-->
28.03.2023

Ο διάδοχος, η επιστροφή της Ελίζας και η συνάντηση των ιερέων με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο διάδοχος του θρόνου των Ημωμένων Αραβικών Εμιράτων Μοχάμεντ μπιν Ζαγίντ αλ Ναχιάν, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί την Κρήτη.

Εκεί αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το ραντεβού σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα βγει αρνητικός στον κορωνοιό  ο πρωθυπουργός.

Να σημειωθεί πως το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαγνώστηκε θετικός στον καθημερινό προληπτικό έλεγχο που κάνει.

Η συνάντηση αυτή έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να εξελίσσεται, με τους δυο ηγέτες εκτός από τις επενδύσεις να έχουν συζήτηση και για ενεργειακά ζητήματα αφού τα Αραβικά Εμιράτα είναι παραγωγοί πετρελαίου.
Επιστροφή 
Φουντώνουν οι πληροφορίες ότι η Ελίζα Βόζεμπεργκ επιστρέφει στην Α’ Αθηνών.
Η γαλάζια ευρωβουλευτής που όλα δείχνουν πως δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες ευρωεκλογές αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκη έχει βάλει άτυπο κόφτη σε όσους ευρωβουλευτές του έχουν δύο θητείες.
Έτσι υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών εκεί που είχε εκλεγεί στις εκλογές του 2009.
Εάν επιβεβαιωθεί το σενάριο μπαίνει και δεύτερη γυναίκα στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών μετά τη Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ εκεί εκλέγεται και η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Συνάντηση 
Το μεσημέρι της Τρίτης συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των ιερέων με την γραμματέα της Κ.O. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη.
Το νέο προεδρείο του ΙΣΚΕ είχε ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για να συζητήσουν ζητήματα που τους αφορούν που εκπροσωπήθηκε από την Όλγα Γεροβασίλη.
Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης