-->
25.05.2022

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη για τους ισχυρισμούς του Κατμετζόγλου – «Γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται, γελούσε στην κάμερα»

Αφού η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε για πρώτη φορά τον άνδρα που διέρρευσε το revenge porn βίντεο, έχει προκληθεί ένας πανικός στα social media.

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης διαψεύδει την influencer και υποστηρίζει πως χρηματίστηκε για να κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνδρα, με το όνομα Μάκης Κατμερτζόγλου και είπε ψέματα για να στρέψει την προσοχή του κόσμου μακριά από την υπόθεση βιασμού 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, με την οποία και εμπλέκεται ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας μάλιστα, «κατηγορείται» από τον Ηλία Γκιώνη ότι διέρρευσε το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη, όμως φρόντισε να μη μιλήσει.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και διέψευσε τους ισχυρισμούς, αναφέροντας πως τα όσα ισχυρίζεται ο Μάκης Κατμερτζόγλου για το ότι δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται, δεν ευσταθούν.

Συγκεκριμένα, ο κος Λύτρας δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος άνδρας που φαίνεται στο βίντεο -αυτόν δηλαδή, που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη- καταρχήν κοιτάει την κάμερα και γελάει. Αυτό τι σημαίνει, λοιπόν; Ότι γνωρίζει πως βιντεοσκοπείται. Αυτό είναι το πρώτο που φαίνεται δηλαδή. Αν κάποιος είχε πρόσβαση στο υλικό, θα το καταλάβαινε. Δεύτερον να υπενθυμίσω ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση το θύμα είναι η κ. Τούνη, για να μην ξεχνιόμαστε».

Στην συνέχεια, δήλωσε για την Ιωάννα Τούνη και το όσα ακούγονται για εκείνη: «Ακούω πράγματα, τα οποία δεν στέκουν. Είναι μια μορφωμένη γυναίκα, έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό, είναι επιχειρηματίας. Παρουσιάζεται λες και είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ίχνος σεβασμού, κάτι που δεν ισχύει και είναι άδικο».

Τέλος, μίλησε για τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την εμπλοκή του στην υπόθεση: «Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παραδεχτεί στην Ιωάννα Τούνη ότι είχε πρόσβαση στο βίντεο, όμως το έσβησε. Η Ιωάννα Τούνη έχει πολλούς μάρτυρες. Να μην ακούγονται λοιπόν, ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε και λοιπά. Είναι δεδομένο ότι της παραδέχτηκε ότι έχει το βίντεο. Γνώριζε ο άνθρωπος ότι βιντεοσκοπείται. Σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αφού γυρνάει στην κάμερα, χαμογελάει, κάνει γκριμάτσες. Δεν μπορώ να ακούω ότι δήθεν δεν γνώριζε».

Διαβάστε επίσης