-->
08.08.2022

Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε την τρίτη δόση εμβολίου: «Όσοι αγαπάτε τον εαυτό σας, κλείστε ραντεβού»

Την τρίτη δόση του εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό έλαβε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε πως πραγματοποίησε τόσο την αναμνηστική δόση του εμβολίου έναντι του κορωνοϊού, όσο και το εμβόλιο για την εποχιακή γρίπη. Ο Γάλλος πρόεδρος, 43 ετών, ήταν προγραμματισμένο να κάνει την δόση αυτή έξι μήνες αφότου πραγματοποίησε τον αρχικό εμβολιασμό, τον περασμένο Μάιο.

Θυμίζουμε πως ο Εμανουέλ Μακρόν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο και έμεινε σε απομόνωση για επτά ημέρες πριν αναλάβει και πάλι πλήρως τα καθήκοντά του στο Ελιζέ.

 


«Συνεχίζουμε ενωμένοι»

«Αντέξαμε όλοι μαζί, συνεχίζουμε να μένουμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και υπεύθυνοι» σημείωσε σε δεύτερη ανάρτησή του ο Εμανουέλ Μακρόν. «Για εσάς, για όσους αγαπάτε τους εαυτούς σας, για τους επαγγελματίες υγείας, κλείστε ένα ραντεβού» για να εμβολιαστείτε σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρος.

Διαβάζουμε στο BFMTV, πως και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν έλαβε την αναμνηστική δόση του εμβολίου. «Η Μπριζίτ Μακρόν έλαβε αυτό το Σαββατοκύριακο μια αναμνηστική δόση του εμβολίου έναντι της Covid-19. Επίσης, εμβολιάστηκε και κατά της γρίπης» δήλωσε το περιβάλλον της Μπριζίτ Μακρόν.


Διαβάστε επίσης