-->
19.04.2021

Ο Φουρθιώτης ήθελε διαπίστευση στη Βουλή με ψεύτικη ταυτότητα ΕΣΗΕΑ – Στον εισαγγελέα τον στέλνει ο Τασούλας

Νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη παραπέμπει στη δικαιοσύνη η Βουλή καθώς ο τηλεπαρουσιαστής φέρεται να είχε αιτηθεί διαπίστευση κοινοβουλευτικού συντάκτη με βάση την πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα του κ. Φουρθιώτη το οποίο περιείχε την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ κατατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, με τη Βουλή πάντως να μην το προωθεί και να μην εκδίδει ποτέ διαπίστευση.

Μετά την αποκάλυψη ότι η ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ ήταν πλαστή ο κ. Τασούλας συγκέντρωσε σε έναν φάκελο τα αιτήματα προς τη Βουλή και τα διαβίβασε στον εισαγγελέα για πιθανή απόπειρα εξαπάτησης.

Η ανακοίνωση της Βουλής:

Διαβιβάστηκαν έγγραφα στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση του Μ. Φουρθιώτη

Οι Υπηρεσίες της Βουλής, δια του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου  – Γεωργίου Φουρθιώτη  για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη.
Διαβάστε επίσης