-->
14.04.2024

Ο Καμμένος απειλεί εμμέσως ότι ο Αποστολάκης θα κάνει… εξολόθρευση στα «τρωκτικά» του ΣΥΡΙΖΑ

Νέο «χτύπημα» έκανε μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος, που μετά τη δημοσίευση κοινής φωτογραφίας με τον Ευάγγελο Αποστολάκη να χαμογελούν, προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση, στην οποία, χωρίς να κατονομάζει τον επί των ημερών του αρχηγό ΓΕΕΘΑ, μίλησε για «αφουμιγκέισον» που επίκειται από «έμπειρους Ναυτικούς» σε πολιτικούς σχηματισμούς.

Επί της ουσίας, ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα μιλά για την τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών σε πλοία σημειώνοντας πως αντίστοιχες πρακτικές μπορούν να εφαρμοστούν και σε κόμματα.

«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ : Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», ήταν η ανάρτηση του κ. Καμμένου.

Πάντως, προς επίρρωση των ισχυρισμών του κ. Καμμένου, όντως, οι πληροφορίες που έδωσε, τόσο για τη διαδικασία της εξολόθρευσης τρωκτικών, όσο και για την… προσαρμογή της σε κόμματα, δεν μπορούν να βρεθούν στο Google, καθώς όπως του επισημαίνουν, η διαδικασία δεν αποκαλείται «αφουμιγκέισον» αλλά… fumigation. 

Το fumigation, στο οποίο προφανώς αναφέρεται ο κ. Καμμένος και για το οποίο υπάρχει πλήθος αναφορών στο Google, αλλά μόνον επί πλοίων, είναι η διαδικασία καταπολέμησης παρασίτων μέσω της απεντόμωσης για την πρόληψη της εξάπλωσης των παρασίτων και άλλων οργανισμών μέσω της μεταφοράς εμπορευμάτων. Η διαδικασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εφαρμογή ενός υποκαπνιστικού αερίου στο φορτίο για την εξάλειψη όλων των ζωντανών παρασίτων και οργανισμών.

Να σημειωθεί ότι η παρέμβαση του κ. Καμμένου έρχεται μετά την επίθεση του Νίκου Φίλη κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο παρομοίασε με τον Ντόναλντ Τραμπ. Πάνος Καμμένος και Νίκος Φίλης είχαν σφοδρή σύγκρουση κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Είχε προηγηθεί δημοσίευση κοινής selfie με τον ναύαρχο

Τα ξημερώματα, ο Πάνος Καμμένος είχε αναρτήσει φωτογραφία με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία και οι δύο – Πάνος Καμμένος και Ευάγγελος Αποστολάκης – ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:Διαβάστε επίσης