-->
28.03.2023

Ο Καραμανλής, η παρέμβαση για τις υποκλοπές και ο Κυριάκος – Όλο το παρασκήνιο

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνουμε εγκύρως, ότι τα αντανακλαστικά του Κ. Καραμανλή ενεργοποιούνται άμεσα σε ζητήματα που έχουν σχέση με υποκλοπές.

Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τους υπουργούς του και τους στενούς του συνεργάτες, για ενάμισι χρόνο βρίσκονται υπό καθεστώς στενής παρακολούθησης από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών.

Γι΄ αυτό δικαιολογημένα οργίζεται όταν έρχεται στο φως παρακολούθηση πολιτικού προσώπου και μάλιστα από Κρατική Υπηρεσία, όπως είναι η ΕΥΠ.

Στη διάρκεια της παρέμβασής του στα Ανώγεια, ο Κ. Καραμανλής είπε τα αυτονόητα.

Η κυβέρνηση οφείλει να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν στην έρευνα, τόσο από τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, όσο και από τη Δικαιοσύνη.

Στο Μαξίμου γνώριζαν τι ακριβώς περιλάμβανε η παρέμβαση Καραμανλή και σε καμία περίπτωση δεν διανοήθηκαν να παρέμβουν.

Γιατί αυτά που είπε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής είναι τα αυτονόητα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να σιωπήσει για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα.

Βέβαια το γεγονός ότι η αντιπολίτευση στην εναγώνια προσπάθειά της να σπεκουλάρει την υπόθεση των υποκλοπών έκανε την παρέμβαση Καραμανλή πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα στον φιλικό της Τύπο, είναι μέσα στο πολιτικό παιχνίδι.

Όπως επίσης και η απόπειρα διασταλτικής ερμηνείας των όσων είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Κανένα ρήγμα δεν υφίσταται στις σχέσεις Καραμανλή με τον πρωθυπουργό.

Άλλωστε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρώτος από όλους, όταν πληροφορήθηκε την υπόθεση των υποκλοπών, ξήλωσε τον στενότερο συνεργάτη του και απομάκρυνε τον διοικητή της ΕΥΠ.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ευθύνη και άλλων πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία.

 

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης