-->
01.08.2021

Ο κορωνοιός, ο Καλογρίτσας, η Προανακριτική και ο εκνευρισμός των βουλευτών

Όπως έγκαιρα σας είχα ενημερώσει, ο κύριος Χρήστος Καλογρίτσας συνεχίζει την παρελκυστική τακτική για να αποφύγει την κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή.

Την πρώτη φορά επικαλέστηκε τις… παρενέργειες από το εμβόλιο, ζητώντας αναβολή η οποία εκνεύρισε του βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που απείλησαν ακόμη και με βίαιη προσαγωγή του.

Τελικά η κατάθεσή του προγραμματίστηκε για την Πέμπτη, αλλά ο εργολάβος και πάλι δεν είναι διαθέσιμος γιατί όπως αναφέρει σε επιστολή του, έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού και γι’ αυτό βρίσκεται σε 15νθήμερη καραντίνα.

Όπως αντιλαμβάνεστε στην Προανακριτική επικρατεί αναβρασμός και πολλοί βουλευτές ακόμη και της ΝΔ μιλάνε για θέατρο Καλογρίτσα και για κοροϊδία.

Βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί ο Καλογρίτσας αποφεύγει την Προανακριτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζεται εξοργισμένος γιατί δεν έγιναν δεκτά τα αιτήματά του για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τους Λιβανέζους ιδιοκτήτες της CCC από τους οποίους προέρχεται ο λογαριασμός των τριών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο προορίζονταν για τη χρηματοδότηση καναλιού που θα στήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αντίθετα, καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή αποκάλυψε στο 15minutes.gr ότι ο Καλογρίτσας για να καταθέσει προβάλει διάφορα αιτήματα στην κυβέρνηση, τα οποία βέβαια δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν.

Βέβαια υπάρχουν και διάφοροι κακεντρεχείς που υποστηρίζουν ότι ο εργολάβος έχει ανοίξει και πάλι δίαυλο επικοινωνίας με τους Χούρι.

Σε κάθε περίπτωση τα παιχνίδια του Καλογρίτσα υπονομεύουν ευθέως το κύρος της Προανακριτικής Επιτροπής και τορπιλίζουν τη διερεύνηση του σκανδάλου με τις τηλεοπτικές άδειες.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης