-->
03.07.2022

Ο Λοβέρδος κερδίζει όλο το «εκσυγχρονιστικό μπλοκ» – Ποιοι στελεχώνουν το επιτελείο του

Μετά τη στήριξη του Κώστα Μποτόπουλου ήρθε η στήριξη από τον Λεωνίδα Γρηγοράκο-έστω και αν πριν την ασθένειά του είχε πει καλά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που δυσαρέστησε κάποιους στο «βενιζελικό» μπλοκ.

Μποτόπουλος και Γρηγοράκος είναι οι πρώτοι που βγήκαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα Λοβέρδου, αν και έχουν αποχωρήσει  από το ΚΙΝΑΛ -ή δεν συμμετέχουν ενεργά, για να το πούμε κομψά!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 15minutes, θα υπάρξουν και το επόμενο διάστημα, εντός του καλοκαιριού, αραιές δηλώσεις στήριξης, ώστε αμέσως μετά τις θερινές διακοπές, να υπάρχουν μαζικές υπογραφές στήριξης του πρώην υπουργού για την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει ήδη στο στενό του επιτελείο τον γιατρό Γιάννη Δατσέρη, τον εξ απορρήτων του Ευάγγελου Βενιζέλου στη μάχη για την ηγεσία με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τον πρώην βουλευτή Αχαΐας Γιάννη Παπαθεοδώρου, που έχει διακόψει κάθε σχέση με τη Φώφη Γεννηματά, αλλά και τη βουλευτή Δράμας  τη Χαρά Κεφαλίδου. Επίσης την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως όλα δείχνουν, κερδίζει όλο το εκσυγχρονιστικό μπλοκ, όλους δηλαδή όσους ήταν στον πυρήνα εξουσίας του Κώστα Σημίτη, αλλά και το μπλοκ Βενιζέλο. Έστω και αν οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν «χαλαρή σχέση» με τη Χαριλάου Τρικούπη ή δεν έχουν καθόλου!

 


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης