-->
22.10.2021

Ο Μητσοτάκης, ο Μπογδάνος και ο ανασχηματισμός 

Την Τετάρτη αναχωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ΗΠΑ και τη Νέα Υόρκη όπου θα πάρει μέρος στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Με το που θα φτάσει θα συμμετάσχει στο δείπνο που διοργανώνει ο Σαρλ Μισέλ για ευρωπαίους ηγέτες. Όποτε χρόνος για συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν δεν υπάρχει.
Άλλωστε ο τούρκος πρόεδρος παρά τα όσα διέρρεε το μεσημέρι της Τετάρτης αναχωρεί από τις ΗΠΑ για την Τουρκία.
Ανασχηματισμός 
Μπορεί να μην έγινε «κανονικός» ανασχηματισμός στην κυβέρνηση στις αρχές του μήνα αλλά φαίνεται πως θα γίνουν αλλαγές στο σχήμα των λοιμωξιολόγων.
Η Μίνα Γκάγκα θέλει να δώσει νέα πνοή στην Επιτροπή. Άλλωστε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας πιστεύει πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και χρειάζονται και νέα πρόσωπα που θα βγαίνουν στα Μέσα Ενημέρωσης.
Σχέσεις 
Μιας και λέμε για το υπουργείο Υγείας παρά την καλή εικόνα που προσπαθεί να βγάζει προς τα έξω η νέα πολιτική ηγεσία τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.
Και ακόμα δεν έχουν κλείσει ούτε μήνα. Περισσότερα εν καιρώ…
Θεσσαλονίκη 
Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να ήταν το πρόσωπο των ημερών λόγο της ανάρτησης που αλλά ο ίδιος έκανε κανονικά το πρόγραμμά του.
Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη αφού ήταν καλεσμένος σε βαφτίσια. Μάλιστα είχε και συνάντηση με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης η οποία έχει προκαλέσει ουκ λίγες φορές με δηλώσεις και αναρτήσεις της.
Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης