Περίπου μιάμιση ώρα διήρκησε το ανεπίσημο δείπνο που παρέθεσε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας προς τιμήν του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο εστιατόριο «Διόνυσος» κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Στο δείπνο παρακάθισαν, επίσης, οι υφυπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Κώστας Φραγκογιάννης και Σεντάτ Ονάλ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Θεμιστοκλής Δεμίρης και ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Ελλάδα Μπουράκ Οζουγκέργκιν.
Σημειώνεται πως κατά την άφιξη του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αγκάλιασε τον Νίκο Δένδια και στη συνέχεια οι δύο άνδρες μπήκαν μέσα στο εστιατόριο.
H επίσημη των δύο ανδρών θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στο υπουργείο Εξωτερικών.
Μετά το πέρας της συνάντησής τους θα ακολουθήσουν διερυμένες συνομιλίες και στις 13:15 θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου. Να σημειωθεί πως ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου πριν περάσει το κατώφλι του υπουργείου Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.