-->
13.06.2024

Ο Παπαδάκης δίνει το δαχτυλίδι διαδοχής; Η πρόταση του ΑΝΤ1 που θα συζητηθεί

Ανατρέπει τα δεδομένα η είσοδος του ΑΝΤ1 στο παιχνίδι της διεκδίκησης της Μαρίας Αναστασοπούλου, μετά τις δομικές αλλαγές που σχεδιάζονται για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κανάλι του Αμαρουσίου προσέγγισε τη γνωστή δημοσιογράφο, μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Παπαδάκη, ώστε εκείνη να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού και να βρεθεί στο πλευρό του μετρ της πρωινής ζώνης.

Την ίδια στιγμή, ενώ ο ΣΚΑΪ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αξιοποίησής της με νέα εκπομπή την ερχόμενη τηλεοπτική περίοδο, εκείνη φαίνεται πως αρνήθηκε την πρόταση του σταθμού να αναλάβει την «κενή» ζώνη που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση να ολοκληρωθεί οριστικά το «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου στο τέλος της φετινής σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, μέσα στον προηγούμενο μήνα, είχε γίνει γνωστό ότι το Mega είχε προσεγγίσει τη Μαρία Αναστασοπούλου ώστε να αξιοποιηθεί επίσης στην πρωινή του ζώνη, ωστόσο οι συζητήσεις δεν φάνηκε να προχώρησαν. Καλά ενημερωμένες πηγές, πάντως, δεν θεωρούν απίθανο η γνωστή δημοσιογράφος να αποδεχθεί τελικά την πρόταση του ΑΝΤ1, ειδικά μια περίοδο που ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια διαδοχής του Γιώργου Παπαδάκη στην κεντρική καρέκλα του «Καλημέρα Ελλάδα».Διαβάστε επίσης