-->
22.09.2023

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στη «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-a-wish Greece

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου παραβρέθηκε στην «Βραδιά του Ευχαριστώ», που διοργάνωσε το Make-a-wish Greece (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) και παρέλαβε για λογαριασμό της ΟΝΝΕΔ τιμητική πλακέτα για την προσφορά της Οργάνωσης η οποία συνέβαλε να γίνει πραγματικότητα η ευχή, ενός παιδιού της ευχής. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου δήλωσε: ««Όταν κάνεις μια ευχή, ελπίζεις. Και όσο ελπίζεις, παλεύεις».

Ο 11χρονος Ραφαήλ ευχήθηκε πριν λίγους μήνες να αποκτήσει το δικό του δεντρόσπιτο. Ως ΟΝΝΕΔ, πιστεύοντας βαθιά στη θεραπευτική επίδραση της πραγματοποίησης μιας ευχής στην παιδική ψυχολογία, βάλαμε τα δυνατά μας για να το αποκτήσει. Τα Χριστούγεννα του 2021 ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Make-a-wish Greece (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) και πραγματοποιήσαμε φιλανθρωπική δράση στον εξωτερικό χώρο της Παλαιάς Βουλής με στόχο να συνεισφέρουμε όλοι για να πραγματοποιήσουμε την ευχή του μικρού μας ήρωα.

Και το χαμόγελό του, αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Ευχαριστούμε το Make-a-wish Greece (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) για τη βράβευση της οργάνωσής μας, που θα συνεχίσει να δίνει ελπίδα και πνοή ζωής σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά, δείχνοντας αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής”.Διαβάστε επίσης