-->
29.09.2022

Ο Ράμμος της ΑΔΑΕ και η ΕΥΠ

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνουμε εγκύρως, ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρ. Ράμμο και την κυβέρνηση βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Ο Χρ. Ράμμος είναι αυτός που κατηγορεί πλέον ανοιχτά τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ για μια σειρά παράνομων όπως τις χαρακτηρίζει ενεργειών, όσον αφορά στην παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η αναφορά του στην Εξεταστική Επιτροπή ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη επέμβαση στον ιδιωτικό βίο, συνιστά πόρισμα καταδίκης για την προηγούμενη διοίκηση της ΕΥΠ.

Το ίδιο και οι ισχυρισμοί του ότι ο φάκελος με τα στοιχεία της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη καταστράφηκε στις 29 Ιουλίου, με εντολή του Παναγιώτη Κοντολέων.

Οι πρωτοβουλίες του κ. Ράμμου προκαλούν έμφραγμα στην Κατεχάκη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, η ΕΥΠ δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει, αφού βρίσκεται σε καθεστώς διαρκούς επιτήρησης από την ΑΔΑΕ.

Στο Μαξίμου έχουν αρχίσει να ανησυχούν και για το ενδεχόμενο ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής να επιχειρήσει ηρωική έξοδο στην περίπτωση κατά την οποία η ΕΥΠ αρνηθεί να δώσει λεπτομέρειες του φακέλου Ανδρουλάκη, επικαλούμενη το απόρρητο.

Όπως αντιλαμβάνεστε το ζήτημα περιπλέκεται και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε νέο γύρο σκανδαλολογίας για την υπόθεση των υποκλοπών.

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης