-->
08.08.2022

Ο Σαμαράς, οι Πρέσπες και ο αντάρτης

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να περνάει τον περισσότερο του χρόνο στο Λουτράκι και σε σπίτι που έχει ενοικιάσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Μάλιστα με αφορμή την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την υπογραφή της συμμετοχής της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διέκοψε την παραμονή του στο Λουτράκι και έδωσε το παρών στο Ζάππειο όπου είχε μια χειραψία ή καλύτερα μια… αγκωνιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δυο άνδρες αν και βιαστικά τα είπαν σε καλό κλίμα αν και αναμένεται να τα ξαναπούν εν όψει και των μνημονίων για την Συμφωνία των Πρεσπών, όταν πάρουν το δρόμο για τη Βουλή.

Πάντως, ο Αντώνης Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει ότι θα απέχει από την ψηφοφορία ως πρώην πρωθυπουργός και δεν θα καταψηφίσει.

Ο αντάρτης

Την ίδια ώρα όμως ένας γαλάζιος βουλευτής από τους λεγόμενους σαμαρικούς , που μέχρι τον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου περίμενε να αξιοποιηθεί από την ηγετική ομάδα, μετά το κόψιμο του έχει πάρει αμπάριζα τους συναδέλφους τους και τους καλεί να μην ψηφίσουν τα μνημόνια για τις Πρέσπες.

Μόνο όμως που τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι ενώ τα μαντάτα έχουν φτάσει και στο Μαξίμου.  Όσο για τον ίδιο νομίζει πως στις επόμενες εκλογές θα σαρώσει, το 2019 είχε εκλεγεί δεύτερος στο νόμο του.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης