-->
01.10.2022

Ο Σάντας, ο Μάντας και ο Βάγγος ο αβάντας

Τα μαντρόσκυλα της διαπλοκής που τα τελευταία χρόνια έχουν αποσυρθεί από το προσκήνιο και αναζητούν εναγωνίως ρόλο, επανεμφανίστηκαν σαν τα φαντάσματα όταν έσκασε η υπόθεση των υποκλοπών.

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων εκδίδουν ετυμηγορίες και αποφαίνονταν για τους νόμους και το σύνταγμα έχοντας ανάγει ως συνήθως σε δόγμα τις διασταλτικές ερμηνείες.

Αλλωστε ο ίδιος μεγαλόσχημος παράγοντας αποδείχτηκε άκρως αναξιόπιστος όταν το Δικαστικό Συμβούλιο πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τις γνωματεύσεις του για το σκάνδαλο της NOVARTIS για το οποίο σε μια κρίση μεγαλείου είχε αποφανθεί ότι πρόκειται για πράξη εσχάτης προδοσίας.

Βέβαια ο πρωθυπουργός μίλησε για ξένα κέντρα τα οποία επιχειρούν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση και κατ’ επέκταση τη χώρα.

Γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι τα παράκεντρα εξουσίας που απεργάζονται σενάρια αποσταθεροποίησης είναι μέσα στη χώρα.

Πρόκειται για ισχυρούς κύκλους της διαπλοκής που έχουν ονοματεπώνυμο.

Γι’ αυτό στρατεύονται μαζί τους όλες οι… υγιείς δυνάμεις που υπηρέτησαν τυφλά τόσο τα οργανωμένα συμφέροντα όσο και την τρόικα.

 

Δημοσιογράφοι και ξένες υπηρεσίες

 

Ένα σύστημα δημοσιογράφων που συνδέεται με ξένες υπηρεσίες προετοιμάζεται για νέο κύκλο αποκαλύψεων.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω αυτή τη φορά ποιος τους ανέθεσε την εργολαβία.

Γιατί ο εν λόγω σύνδεσμος που ενδιαφέρεται για την προάσπιση της… ανεξάρτητης δημοσιογραφίας πουλάει τις υπηρεσίες του σε πανάκριβες τιμές.

Αντιθέτως τα βαποράκια τα οποία αναλαμβάνουν τη δημοσιοποίησή τους αρκούνται στα ψίχουλα που τους προσφέρει γνωστός παράγοντας της διαπλοκής.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης