-->
20.01.2022

Ο Στυλιανίδης, η αυτοψία στην Εύβοια και η απάντηση Θεοδωρικάκου

Πολλοί αναρωτήθηκαν που ήταν ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και γιατί δεν έκανε αυτοψία στην Εύβοια που χτυπήθηκε από τις πλημμύρες το Σαββατοκύριακο, όπως δηλαδή έκανε ο προκάτοχος του, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης απουσίαζε εκτός και στην θέση του βρέθηκαν οι υφυπουργοί Χρήστος Τριαντόπουλος για τις αποζημιώσεις των φυσικών καταστροφών και Ευάγγελος Τουρνάς υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Αυτά βλέπει ο νυν υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και συχνά πυκνά αναφέρεται στο έργο που γίνονταν στην Πολιτική Προστασία.

Η αλήθεια να λέγεται σε κάθε έκτακτο γεγονός ο πρώην υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έδινε το παρόν!

Η απάντηση Tάκη Θεοδωρικάκου

«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τα αρνητικά σχόλια του Τουρκικού Τύπου για την επίσκεψή του στον Έβρο.

«Δεν υπήρξε καμία πρόκληση. Είναι δικαίωμα μου να επιθεωρήσω στην ελληνική μεθόριο, τον φράκτη και να εμψυχώσω τους Έλληνες αστυνομικούς που υπηρετούν στα σύνορα με μοναδικό μέλημα την ασφάλεια της χώρας» έλεγε σε συνεργάτες του ο υπουργός.

Οι εφημερίδες Σοζτζού (αντιπολιτευόμενη) και Ακσάμ (φιλο-κυβερνητική) επιλέγουν τη χρήση των όρων «απειλή» και «πρόκληση» στους τίτλους των δημοσιευμάτων τους, σημειώνοντας, μάλιστα, πως ο Έλληνας υπουργός έφθασε σε απόσταση 50 μέτρων από θέσεις Τούρκων στρατιωτών

Σε όλα τα σχετικά άρθρα επισημαίνεται η τοποθέτηση 250 πρόσθετων συνοριοφυλάκων στην περιοχή του Έβρου, καθώς και η επικείμενη ολοκλήρωση του προστατευτικού τείχους μήκους 37 χλμ., ενώ τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες Τζουμχουριέτ και Χουριέτ (αγγλική) αναφέρονται και στην παρουσία ενός Zepelin της Frontex στην περιοχή.

Εκδήλωση στο Ίδρυμα Καραμανλής

Με ένα βίντεο με την πορεία και το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα ξεκινήσει η εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής για τον ιδρυτή της ΝΔ, το απόγευμα της Τετάρτης, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Το βίντεο είναι διαρκείας 10 λεπτών περίπου, ενώ περιλαμβάνει και άγνωστες πτυχές της πορείας του Κωνσταντίνου Καραμανλή.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης