-->
22.09.2021

Ο Τάκης, η «Μαύρη Θάλασσα» και ο νέος γαλάζιος έρωτας

Την τιμητική τους είχαν τα «γαλάζια» τραπεζώματα στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Το βράδυ της Παρασκευής η «Μαύρη Θάλασσα» στην Καλαμάρια είχε την τιμητική της. Σε διαφορετικά τραπέζια με τις παρέες τους, βρέθηκαν ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Σε άλλο τραπέζι βρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με αυτοδιοικητικούς, ενώ στην γνωστή ψαροταβέρνα ήταν και αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές.

Το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ήταν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη και στελέχη του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο γνωστό στέκι «Λούπινο» στα Λαδάδικα.

Δεν άνοιξε μύτη

Μπορεί να έχει λίγες μέρες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Τάκης Θεοδωρικάκος αλλά έδειξε ότι έχει σχέδιο αφού δεν άνοιξε μύτη στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων των συνδικάτων, των φοιτητών και των αντιεμβολιαστών με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος βρέθηκε αρκετές ώρες στο κέντρο επιχειρήσεων στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας για την αποτροπή επεισοδίων κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην ΔΕΘ.

Είχε δώσει κατευθυντήριες από την αρχή ενώ είχε και διαρκή ενημέρωση. Το σχέδιο εκ του αποτελέσματος λειτούργησε αφού υπήρξαν μόνο μεμονωμένα επεισόδια και διασφαλίστηκε η ηρεμία στην πόλη.

Τα καταστήματα λειτούργησαν κανονικά στο ωράριό τους και δεν υπήρξαν καταστροφές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Νέος έρωτας

Πάντως μπορεί η ΔΕΘ να τράβηξε όλα τα βλέμματα, αλλά το τελευταίο διάστημα, γαλάζια βουλευτής που έχει χωρίσει φαίνεται πως βρήκε το ταίρι της. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και μαζί στην Θεσσαλονίκη χωρίς βέβαια να προκαλούν.

Άλλωστε στην αρχή είναι ακόμα.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης