-->
05.08.2021

Μόνο στο 15minutes.gr: Ο Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πάνε… πλατεία το απόγευμα – Τι ετοιμάζει η κυβέρνηση

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει από τη Βουλή μετά τις ομιλίες και πριν την ψηφοφορία, γύρω στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να λάβει μέρος στη διαδήλωση για το εργασιακό, στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες του 15minutes, στη διαδήλωση προγραμματίζεται να είναι και ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός και αν οι κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις δεν το επιτρέψουν.

Η κυβέρνηση, άλλωστε, επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες του 15minutes.gr, σχεδιάζει να επισπεύσει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ώστε η ψηφοφορία να προηγηθεί των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος: Στις 5 από το ΠΑΜΕ και στις 6 από τα επίσημα συνδικάτα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επρόκειτο να συμμετάσχει στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.30 το πρωί στο Σύνταγμα, ενώ το απόγευμα ενδέχεται να συμμετάσχει και ο Γιάννης Βαρουφάκης, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΜέΡΑ25.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ  θα καταψηφίσει επί της αρχής και επί του συνόλου το νομοσχέδιο, θα υπερψηφίσει όμως ορισμένα άρθρα-εκείνα που στηρίζονται σε ευρωπαϊκές οδηγίες.Διαβάστε επίσης