-->
25.05.2024

Ο Τζέρεμι Ρένερ προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του, όταν τον συνέθλιψε το εκχιονιστικό – Το πόρισμα του Σερίφη

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, που είχε ένα σοβαρό ατύχημα με εκχιονιστικό με αποτέλεσμα να σπάσει 30 οστά, προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του όταν τον συνέθλιψε το όχημα.

Σύμφωνα με την αναφορά του γραφείου Σερίφη της κομητείας Washoe, ο ηθοποιός δεν ενεργοποίησε το φρένο έκτακτης ανάγκης του οχήματος, όταν αυτό άρχισε να γλιστράει στο πλάι. Ο Ρένερ είχε ανέβει στο εκχιονιστικό, προσπαθώντας, με την σειρά του, να ρυμουλκήσει το φορτηγό του ανιψιού του που είχε κολλήσει στα χιόνια.

«Το όχημα άρχισε να γλιστράει πλαγίως, αναγκάζοντας τον Ρένερ να το εγκαταλείψει χωρίς να έχει πρώτα τραβήξει το φρένο εκτάκτου ανάγκης», λέει το πόρισμα του Σερίφη.

«Αν και το εκχιονιστικό είχε κάποιες μηχανικές βλάβες, πιστεύεται, βάσει της μηχανολογικής μας μελέτης, ότι το χειρόφρενο θα το είχε αποτρέψει από το να συνεχίσει να γλιστράει», συνεχίζει. «Όταν ο Ρένερ επιχείρησε να το σταματήσει ή να το εκτρέψει από την πορεία του, για να μην τραυματιστεί ο ανιψιός του, παρασύρθηκε κάτω από το όχημα».

Η αναφορά του γραφείου του Σερίφη εξηγεί, επίσης, ότι το λαμπάκι του χειρόφρενου δεν λειτουργούσε και ότι ποικίλα μηχανικά προβλήματα μπορεί να συνετέλεσαν στο ατύχημα, χωρίς να αποτελούν την αποκλειστική αιτία.

Ο ανιψιός του ηθοποιού τον βοήθησε, καθώς οι δύο τους περίμεναν να καταφθάσει ιατρική βοήθεια στο σημείο.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού του επιβεβαίωσε τότε ότι ο Ρένερ βρισκόταν σε «κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση» και υπέστη «αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα» για τα οποία υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο Ρένερ, 52 ετών, επέστρεψε στο σπίτι νωρίτερα αυτό το μήνα αφού πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο. Αργότερα αποκάλυψε ότι έσπασε περισσότερα από 30 οστά στο ατύχημα με το εκχιονιστικό, το οποίο συνέβη την Πρωτοχρονιά.

«Αυτά τα 30 σπασμένα κόκαλα θα επιδιορθωθούν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως βαθαίνει η αγάπη και ο δεσμός με την οικογένεια και τους φίλους», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία του σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου.

«Πολλή αγάπη και εκτίμηση σε όλους σας», συμπλήρωσε ο Ρένερ.Διαβάστε επίσης