-->
01.04.2023

Ο Βορίδης, ο Γιαννάκης και οι Φιλέλληνες του Στουρνάρα  

Μετά την ευρεία σύσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου για την επισιτιστική κρίση και την αντιμετώπιση της ακρίβειας των τιμών ο Μάκης Βορίδης πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο υπουργός Εσωτερικών συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν για θέματα που θα τρέξει το υπουργείο το αμέσως επόμενο διάστημα.
Όσο για τις πληροφορίες περί αλλαγής ή καλύτερα, διόρθωσης του εκλογικού νόμου, μάλλον πάνε στις καλένδες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει τις αποφάσεις του.
Συνάντηση 
Την ίδια ώρα στο Μέγαρο Μάξιμου εξελισσόταν μια άλλη συνάντηση. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Γιαννάκης είχε ραντεβού με στέλεχος του κυβερνητικού επιτελείου.
Φιλέλληνες 
Το απόγευμα της Τρίτης ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση της Τράπεζας Ελλάδας και του Γιάννη Στουρνάρα για την παρουσίαση του 1ου αργύρου συλλεκτικού νομίσματος της σειράς Φιλέλληνες αφιερωμένο στο Λόρδο Βύρωνα.
Υποψηφιότητες 
Μπορεί οι εκλογές να καθυστερούν αλλά στη ΝΔ δίνουν και παίρνουν τα αιτήματα για συμμετοχή στα γαλάζια ψηφοδέλτια.
Στο μικροσκόπιο έχουν μπει αυτοδιοικητικοί και δη γυναίκες. Για να ξέρετε το ενδιαφέρον είναι έντονο κάτι που δείχνει πως η ΝΔ παρά την φθορά που καταγράφει λόγω της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης έχει δυναμική.
Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης