-->
07.12.2022

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του 15minutes.gr για τους «αρχηγούς» του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή, αν εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης

Για τις εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής  μίλησε στον North 98.0 η Εύα Καϊλή, η οποία αναφερόμενη στο σημερινό ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων είπε ότι ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα της Κυριακής.

Σχετικά με τη συζήτηση για το ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές, η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι μια μεγάλη συμμετοχή θα «σπάσει» τους κομματικούς μηχανισμούς. Στην ερώτηση αν εκλεγεί πρόεδρος κάποιος υποψήφιος που δεν είναι βουλευτής, η Εύα Καϊλή υποστήριξε ότι θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Εάν κάποιος ήθελε να έχει αρχηγική πορεία θα όφειλε να είναι υποψήφιος βουλευτής στις προηγούμενες εθνικές εκλογές», τόνισε, ενώ έκανε λόγο για διαρχία, εξηγώντας «πως για ενάμιση χρόνο θα έχουμε κάποιον από μια απόσταση και κάποιον που θα είναι ο αντ’ αυτού στη Βουλή, που θα πρέπει να ταυτίζονται οι πολιτικές τους θέσεις διαρκώς, ώστε να μπορέσουν να υπερασπιστούν τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στα νομοσχέδια της κυβέρνησης».

Αναφερομένη δε στον συνάδερφό της στην ευρωβουλή, Νίκο Ανδρουλάκη, σημείωσε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος, θα πρέπει να εκφραστεί και η ανανέωση στο πρόσωπο του βουλευτή που θα τον εκπροσωπεί, εφόσον αυτή είναι η ατζέντα του, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του 15minutes.gr για τα σχέδια του Νίκου Ανδρουλάκη, αν εκλεγεί στην προεδρία του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.

Δείτε τη γράφαμε: Ποιους συζητάει ο Ανδρουλάκης να ορίσει αρχηγό στη Βουλή, αν εκλεγεί

Όπως είπε, για να κάνει πράξη την ανανέωση ο Νίκος Ανδρουλάκης, λογικά θα προτείνει τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος θα κληθεί να δώσει τις μάχες του προϋπολογισμού απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Αλέξη Τσίπρα».

Όπως συμπλήρωσε, επίσης, αν ζητηθεί να εκλέγει θεσμικά ο πρόεδρος της ΚΟ, τότε «ίσως να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου».

Άμεση απάντηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου μέσω ανάρτησης στο twitter 

«Αγαπητή @EvaKaili, είναι σημαντικό ότι αναγνωρίζεις ότι θα κερδίσει ο Νίκος. #mazi θα νικήσουμε ΝΔ & τον ΣΥΡΙΖΑ Τα γραφόμενα σου είναι εκτός πραγματικότητας αλλά τα κατανοώ λόγω της μεγάλης «αγάπης» που μου έχεις Τα λέμε Τετάρτη στο γκάζι ,στο ίδιο μέρος με το 2017, ξέρεις εσύ!», αναφέρει ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Σημειώνεται ότι «…το Γκάζι» που αναφέρει εννοεί  ότι στο ίδιο μέρος έκανε την ομιλία του ο Ανδρουλάκης και η Εύα Καϊλή ήταν εκεί.

Βέβαια, τώρα δεν είναι τόσο βέβαιο ότι θα πάει…

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης