-->
15.05.2021

Οδύνη στο «τελευταίο αντίο» του Γιώργου Καραϊβάζ – Στη Δράμα η κηδεία του δολοφονημένου δημοσιογράφου – Δείτε φωτογραφίες

Θρήνος και οδύνη στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες εκτελεστών το μεσημέρι της Παρασκευής, κηδεύτηκε στον τόπο καταγωγής του, στη Δράμα.

Στην Καλλίφυτο, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας, τελέστηκε σήμερα η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ, παρουσία συγγενών και φίλων.

Η οικογένειά του, η σύζυγος και ο γιός του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, συνόδευσαν τον δημοσιογράφο στην τελευταία του κατοικία, στη Δραμινή γη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο Γιώργος Καραϊβάζ αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. Ο δημοσιογράφος αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του και το έδειχνε συνεχώς, είτε δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε κάνοντας συνεχείς αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά και με τις συχνές επισκέψεις του.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ergasia-press.gr:

 

 Διαβάστε επίσης