-->
23.03.2023

Οι Αμερικάνοι, η Σούδα και οι υπουργοί… Stealth 

Η ταύτιση του Ταγίπ Ερντογάν με τους ακραίους μουσουλμάνους στη νέα σύρραξη ανάμεσα στο Ισραήλ και τον αραβικό κόσμο αναβαθμίζει γεωστρατηγικά την Ελλάδα, τη μόνη χώρα που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια στην εύφλεκτη περιοχή της Μεσογείου.

Γι’ αυτό οι Αμερικανοί επιταχύνουν την υπογραφή της συμφωνίας για την αμυντική συνεργασία που προβλέπει τόσο την αναβάθμιση της βάσης της Σούδα ς όσο και την κατασκευή νέων υποδομών για τις ανάγκες των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Με δεδομένο ότι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Αμερικανών.

Αντίθετα η Τουρκία του Ερντογάν επέλεξε στρατόπεδο ταυτιζόμενη με την Χεζμπολάχ και τους ακραίους ισλαμιστές του Ιράν που συνεργάζονται με τη Χαμάς.

Ποιοι είναι οι υπουργοί… Stealth

Για να ξέρετε οι γαλάζιοι βουλευτές έχουν διάφορους χαρακτηρισμούς για τους υπουργούς ανάλογα με την πορεία τους και το έργο που έχουν κάνει ή όχι.

Στην κατηγορία «stealth» είναι οι υπουργοί που είτε δεν έχουν επιδείξει ακόμα έργο είτε μπορεί να μην σηκώνουν τα τηλέφωνα στους ίδιους τους βουλευτές.

Για να ξέρετε σε αυτή την λίστα των – αοράτων – περίοπτη θέση έχει και ο υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για την έρευνα και την Τεχνολογία Χρήστος Δήμας.

Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης